pagina 3

  • Een unieke gelegenheid om Eric Eraly’s Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode te ervaren.

    Op deze pagina geven we gratis toegang tot een persoonlijke Webclinic met Eric Eraly zodat je de verborgen krachten van je eigen gedachten kan activeren om eindelijk permanent te stoppen met roken.

    Geen voorafgaande ervaring vereist. Je vindt alles in deze Webclinic, inclusief DE HOOFDREDEN waarom je niet geslaagd bent om te stoppen tot hier toe, plus de DRIE typische kenmerken van de “karaktermethode” en de ontdekking van de ENIGE reden waarom je echt rookt. Deze webclinic is speciaal ontwikkeld voor alle rokers die tot hier toe moeilijkheden ondervonden hebben om te stoppen met roken.

Nieuwe Blog Posts van Eric….


Waarom blijft stoppen met roken dan zo moeilijk?

Waarom blijft stoppen met roken zo’n moeilijke zaak? Welk effect heeft de nicotine met zijn ‘balloneffect’ op jou als het niet de ontwenningsverschijnselen zijn. Wat zou je missen als je zou stoppen met roken? Ik…Lees Verder… »


Wat zou je missen als je zou stoppen met roken?

Op een zonnige septemberdag, zat ik aan de kust te lunchen met een collega in een klein stadje buiten Boston. We zaten op een gezellig terras met een prachtig zicht op de oceaan. Van zodra…Lees Verder… »


Terugkijkend op bepaalde situaties

Heb je je al eens afgevraagd waarom je niet altijd graag naar de film of het theater gaat? Heb je wel eens de ervaring gehad dat je op een drink bent en dat je…Lees Verder… »


Is de sigaret echt je steun en toeverlaat als je het nodig hebt?

In vervolg op mijn voorgaande artikel: De sigaret – je partner, je steun en toeverlaat als je het nodig hebt? De realiteit is echter weer net het tegenovergestelde. Laat ons er even vanuit…Lees Verder… »


De sigaret – je partner, je steun en toeverlaat als je het nodig hebt?

Indien je jezelf in een ontspannen omgeving bevindt, na een goede film, na een lekker etentje, een ontmoeting met vrienden, enz. en je steekt een sigaret op, wat gebeurt er dan? Je zal je nog…Lees Verder… »


Je beeldt het je in!

Wanneer de ballon dus opgeblazen is, geloven wij rokers dat we iets meer of beters voelen dan niet-rokers. Welnu, mijn ouders waren ook van het prachtige landschap aan het genieten en zij voelden zich…Lees Verder… »


Dat gevoel dat een sigaret je geeft.

De meeste rokers denken namelijk dat ze iets ‘winnen’ wanneer ze een sigaret roken. Ze denken dat ze iets ‘extra’ krijgen. Ze denken dat ze door te roken iets krijgen wat niet-rokers niet hebben. Als…Lees Verder… »

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s