pagina 2

  • Een unieke gelegenheid om Eric Eraly’s Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode te ervaren.

    Op deze pagina geven we gratis toegang tot een persoonlijke Webclinic met Eric Eraly zodat je de verborgen krachten van je eigen gedachten kan activeren om eindelijk permanent te stoppen met roken.

    Geen voorafgaande ervaring vereist. Je vindt alles in deze Webclinic, inclusief DE HOOFDREDEN waarom je niet geslaagd bent om te stoppen tot hier toe, plus de DRIE typische kenmerken van de “karaktermethode” en de ontdekking van de ENIGE reden waarom je echt rookt. Deze webclinic is speciaal ontwikkeld voor alle rokers die tot hier toe moeilijkheden ondervonden hebben om te stoppen met roken.

Nieuwe Blog Posts van Eric….


Illusie: Stoppen met Roken is een Lijdensweg.

“ Ik zal door heel wat pijn en miserie moeten vooraleer ik mezelf zal kunnen verlossen van sigaretten en nicotine.” Het feit dat je denkt dat het zo moeilijk is om te stoppen, vloeit eenvoudig voort…Lees Verder… »

Illusie: Roken geeft me plezier dat niet-rokers niet hebben.

“ Roken geeft me plezier dat niet-rokers niet hebben.” Als je even terugdenkt aan het ‘balloneffect’ van een sigaret dan besef je dat roken op zich je geen enkel genot verschaft. Het enige wat het…Lees Verder… »

Zonder sigaret gaat mijn eten niet meer smaken!

“Zonder sigaret gaat mijn eten niet meer smaken!” Deze illusie is ook een van de sterkere illusies die bij rokers leeft. Een sigaretje na een goede maaltijd behoort bij veel rokers tot een vast bijna…Lees Verder… »

Ik heb een sigaret nodig om me te ontspannen.

“Ik heb een sigaret nodig om te ontspannen, om me te concentreren, tegen de verveling.” Vermits je ondertussen al begrijpt hoe het “balloneffect” van een sigaret werkt, zal je waarschijnlijk niet veel problemen ondervinden om…Lees Verder… »

Je hebt karakter en wilskracht nodig om te stoppen met roken.

“Je hebt veel karakter en wilskracht nodig om te stoppen.” Een andere sterke illusie is het geloof dat je enorm veel karakter en wilskracht nodig hebt om te kunnen stoppen met roken. Dit geloof je…Lees Verder… »

“Ik rook omdat ik ervoor gekozen heb te roken”

“ Ik rook omdat ik ervoor gekozen heb te roken.” Indien je werkelijk gelooft dat je rookt omdat je hiervoor zelf bewust gekozen hebt, dan hebben we een groot probleem. Hebt u kinderen? Kan je je…Lees Verder… »

De fatale overtuigingen over het roken

Laten we eens gaan kijken naar de verschillende overtuigingen die je hebt opgebouwd over het roken. Laat ons eens gaan kijken naar al die illusies die je hebt gecreëerd over de jaren heen en welke…Lees Verder… »
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s