pagina 1

  • Een unieke gelegenheid om Eric Eraly’s Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode te ervaren.

    Op deze pagina geven we gratis toegang tot een persoonlijke Webclinic met Eric Eraly zodat je de verborgen krachten van je eigen gedachten kan activeren om eindelijk permanent te stoppen met roken.

    Geen voorafgaande ervaring vereist. Je vindt alles in deze Webclinic, inclusief DE HOOFDREDEN waarom je niet geslaagd bent om te stoppen tot hier toe, plus de DRIE typische kenmerken van de “karaktermethode” en de ontdekking van de ENIGE reden waarom je echt rookt. Deze webclinic is speciaal ontwikkeld voor alle rokers die tot hier toe moeilijkheden ondervonden hebben om te stoppen met roken.

Nieuwe Blog Posts van Eric….


Hersenspoeling door Farmaceutische Concerns

Door onzinnige reclames voor nicotinepleisters of -kauwgum durfde ik gedurende jaren niet te stoppen met roken – ze gaven een compleet verkeerde suggestie! Ik durfde er zelfs niet aan te denken. Ik was zodanig gehersenspoeld…Lees Verder… »

Waarom Nicotinekauwgum en -Pleisters Niet Werken

Toen ik deze morgen begon te werken, werd ik razend kwaad toen ik de homepage op mijn computer bekeek. Er stond een gigantische ‘Webvertising’ die volgende vraag stelde: “Stoppen met roken – Waarom je medicijnen…Lees Verder… »

Waarom ’1 Sigaretje’ Niet Bestaat

Soms vragen ex-rokers zich wel eens af of het kan om nu en dan eens ‘1 sigaretje’ te roken. Ik ben ervan overtuigd dat je het antwoord hierop wel kan raden. Eerst en vooral is…Lees Verder… »

Hoe Je Verslaafd Raakt Aan Sigaretten

Door het horen van al de tegenstrijdige informatie betreffende het roken, worden we op een bepaalde manier aangetrokken tot sigaretten. Mensen zijn van nature uit nieuwsgierige wezens en verkiezen om zichzelf te overtuigen van…Lees Verder… »

Ik zal een enorme opoffering moeten doen om te kunnen stoppen.

“Ik zal een enorme opoffering moeten doen om te kunnen stoppen.” Ik begrijp je gevoelens omtrent deze overtuiging. Ikzelf heb het gedurende jaren geloofd. Maar laat ons het eens bekijken van op een afstand. Laat…Lees Verder… »

Mijn sigaret is mijn beste vriend!

“ Ik zal mijn beste vriend, de sigaret, hard missen.” Als roker heb je je sigaretten de ganse dag bij je. Ze zijn er ’s morgens wanneer je opstaat, je kan er op rekenen gedurende…Lees Verder… »

“Ik zal nooit kunnen stoppen met roken want ik ben echt aan nicotine verslaafd”

“ Ik zal nooit kunnen stoppen want ik ben echt aan de nicotine verslaafd.” Een volgende overtuiging die vele rokers hebben is de overtuiging dat ze onmogelijk kunnen stoppen met roken omdat ze aan de…Lees Verder… »
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s